Utolsó szem Clostilbegyt után körülbelül mennyi idő múlva van ovuláció?
Ez emberenként eléggé változó, csinálj ovulációs teszteket és akkor megtudod, hogy pontosan mikor van peteérésed.
Amúgy én magamtól nem volt peteérésem egy ideje, és az első 2 gyógyszeres hónapomban nem is volt, ezért folyamatosan emelték az adagomat, majd a 3. hónapban, amikor már a legnagyobb dózisban kaptam a gyógyszert, akkor a ciklusom 18. napján volt peteérésem végre, és sikerült is teherbe esnem. :)
Kedves első!
Neem, volt laborim, UH-m, elég sok konzultációm. :) Nem írják fel tudtommal könnyen, főleg nem látatlanban.
Nekem sajnos régóta zavaros a ciklusom, de nem láttak szerencsére szervi elváltozást.
Köszi a választ. :)
Szurkolok nektek! :)
Kedves Kerdezönek es a babasoknak gratulalok!
Meg tudnatok nekem irni, hogy mire kaptatok a clostit pontosan es mikor/milyen mennyisegben kellett szednetek?
10 honapja probalkozunk, most akar az orvos clostit adni "csak ugy" segitsegnek..
köszönöm ha valaszoltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!