Mióma műtét vagy laparoszkóp?
Elsőkörben szerintem függesszétek fel a babaprojektet nagyon sok dologra való tekintettel.
1. koronavírus van, lassú és korlátozott most az orvosi ellátás
2. a problémádat kellene onnan eltávolítani előbb. Rendezett, egészséges szervezetbe jobb várni a babát!
3. amíg zajlanak a papírmunkák, az külön stressz most neked, nem kellene még a babával foglalkozni.
Egyébként keress egy normális orvost, aki szépen elmond mindent, kérdezz tőle ha valamit nem értesz hiszen azért vannak! Ha kétértelmű dolgokon kell kattognod az megint nem jó a nyugalmadnak.
Ja értelek.. Hát nézd én nem vagyok orvos, valószínűleg minden miómát egyedi módon értékelnek. Illetve minden orvos is csak ember és mindenkinek van egy módszer amire esküszik, hogy úgy a legjobb. Gagyi hasonlat de érzékletes, olyan ez mint a rizs főzés, mindenkinek van vmi tuti módszere.
A saját példám pedig az, hogy nem is tudtam hogy miómám van, mikor elhagytuk a védekezést és első hónapban teherbeestem. Koraszülött lett, de nem a mióma okozta. Toxémiás lettem, a kettő pedig nem függ össze. Viszont valóban nagyon pici súllyal született, a terhessegi korhoz képest. ezt okozhatta a terhesség alatt kialakult magas vérnyomás, vagy a mióma, vagy akár a kettő együtt. Ez utólag visszakövethetetlen. Nekem amúgy a terhesség végén volt kb 4,5 cm.. Szintén kifelé növő, szülés után 8 héttel 1,5 körül volt, azóta se nyúltak hozzá. De nekem feltett szándékom, hogy megszabaduljak tőle.
Szerintem ez a legjobb megoldás, nem odavaló. És bár nem feltétlen okoz gondot, de ha 100-ból te leszel az az egy akinek igen akkor a statisztika nem lesz vigasz.
Rutin műtét, ráadásul laparoszkoppal megoldják, sokkal kevésbé invazív megoldás mint régebben.
3 hete volt laparoszkópos műtétem, almányi volt a mióma.
Ha érdekelnek a tapasztalataim, írj.
Az ország -szerintem- legjobb szakemberét sikerült megtalálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!