Grófházy kérdése:
Tavaly decemberben voltam rákszűrésen minden rendben volt. Múlt héten kellett visszamennem dokihoz ellenőrzésre, met volt egy vetélésem október elején. Most nem lett jó a kenetem, HPV, és P3-as kenet. Tiszta ideg vagyok. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Soha nem hanyagoltam el,évente mentem,és egész életemben nem volt semmi fertőzésem.Valki mondjon valami bizatót!
Lehet ilyen eredmény gyulladástól estleg?
2008. nov. 21. 21:42
11/11 anonim válasza:
Szia!
Na látod, nem annyira vészes, és reméljük minden rendben lesz , szépen meggyógyulsz... és nem lesz semmi baj!!! Kitartás és ne légy ború látó!!! Jó egyészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!