Mennyi az esélyem arra, hogy terhes vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy fiúval. Betette 3 cm-t kb 5 mp-re. Persze nem ment el, de ugye lehetett előváladék rajta. 2 nappal a mensim után történt ez. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?
Kérlek szépen komolyan válaszoljatok, aki meg butának tart inkább menjen tovább.
2020. ápr. 3. 16:19
2/3 anonim válasza:
Mindenki ostoba libának tart,max nem írják le. %-ban a Jóisten se mondaná meg neked. Kicsi az esélye,de mindig vannak meglepetések. Legközelebb legyen több eszed, az abortusz nem jó móka.
3/3 anonim válasza:
Vigasztal h azt mondjuk hogy 1% de pont beleesel? H nem akarsz teherbe esni, akkor ne rizikózz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!