Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez 10 dpo-n szerintetek pozi?

Ez 10 dpo-n szerintetek pozi?

Figyelt kérdés

Biztos van ott valami, elég halvány, lehet csak szárazadasi? Csináltam olcsó tesztcsíkot is, azon is van valami nagyon halvány.

[link]

Elvileg kedden kellene megjonnie, de mivel kell progeszteron, szteroid és verhigito, szerettem volna még hétvége előtt tesztelni, hogy ha kell tudják receptért menni. De nem tudom menjek-e 🙂

2020. ápr. 3. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ebbol meg barmi lehet. Varj par napot es tesztelj ujra.
2020. ápr. 3. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

Nem. Nem nem!! Nem kell korán tesztelni a progiért ráérsz bőven akkor amikor van szívhang vagy legalábbis petezsák. Valld be hogy türelmetlen vagy. :)

Tesztelj akkor ha késik!

2020. ápr. 3. 11:12
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez a teszt nagyon érzékeny, kémiait is kimutat, de ránézésre is szürke.

A vetélések elkerülésére szánt gyógyszerekkel meg doki szerint is meg kell!!!! várni a mensi napját. Ha utána lesz pozi teszt, lehet kérni a pótlásokat.

Mensiig a természet elrendezi a sikertelen beágyazódásokat, amiket a mai tesztek sajnos kimutatnak.

Légy türelmes és kedden tesztelj.

Mint ezt úgy mondom, hogy mi 7 évig vártunk a kicsire, nekem is volt vetélésem, és progit is kellett kapnom. Ugyan teszteltem korábban, emrt tüneteim voltak, de a dokival bizony kivártam szépen a nem várt napját, és a szép pozi tesztet. Semmiről nem késtem le.

Türelem és sok sikert kívánok, ha a lelkednek jobban esik, van valami a teszten, talán adhat reményre okot, de én még várnék a reménnyel is.

2020. ápr. 3. 11:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Tényleg türelmetlen vagyok, de mindennel jobban vágyunk rà, sokan vagyunk még ezzel sajnos így szerintem.

Csináltam délben egy másik tesztet is, egyelőre még bizakodok nagyon, bár láttunk már ilyet .

[link]

2020. ápr. 3. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Az enyém még halványabb volt és lassan erősödött.Nyilván előfordulhat minden,de csak idővel derul ki mi lesz.Légy pozigív.
2020. ápr. 3. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Elsőt én is szürkésnek látom, de a déli teszted már színes 2 csíkos!

Holnap is csinálj! Drukkolok 😊

2020. ápr. 3. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív lesz! :)
2020. ápr. 3. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Pozitív!
2020. ápr. 3. 19:37
 9/11 A kérdező kommentje:

Felső a tegnapi, alsó ma reggel 🙂

[link]

2020. ápr. 4. 06:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!!!! Az előzőeken is látszott, de a mai már nagyon szép pozitív! :)
2020. ápr. 4. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!