Ez 10 dpo-n szerintetek pozi?
Biztos van ott valami, elég halvány, lehet csak szárazadasi? Csináltam olcsó tesztcsíkot is, azon is van valami nagyon halvány.
Elvileg kedden kellene megjonnie, de mivel kell progeszteron, szteroid és verhigito, szerettem volna még hétvége előtt tesztelni, hogy ha kell tudják receptért menni. De nem tudom menjek-e 🙂

Nem. Nem nem!! Nem kell korán tesztelni a progiért ráérsz bőven akkor amikor van szívhang vagy legalábbis petezsák. Valld be hogy türelmetlen vagy. :)
Tesztelj akkor ha késik!

Ez a teszt nagyon érzékeny, kémiait is kimutat, de ránézésre is szürke.
A vetélések elkerülésére szánt gyógyszerekkel meg doki szerint is meg kell!!!! várni a mensi napját. Ha utána lesz pozi teszt, lehet kérni a pótlásokat.
Mensiig a természet elrendezi a sikertelen beágyazódásokat, amiket a mai tesztek sajnos kimutatnak.
Légy türelmes és kedden tesztelj.
Mint ezt úgy mondom, hogy mi 7 évig vártunk a kicsire, nekem is volt vetélésem, és progit is kellett kapnom. Ugyan teszteltem korábban, emrt tüneteim voltak, de a dokival bizony kivártam szépen a nem várt napját, és a szép pozi tesztet. Semmiről nem késtem le.
Türelem és sok sikert kívánok, ha a lelkednek jobban esik, van valami a teszten, talán adhat reményre okot, de én még várnék a reménnyel is.
Tényleg türelmetlen vagyok, de mindennel jobban vágyunk rà, sokan vagyunk még ezzel sajnos így szerintem.
Csináltam délben egy másik tesztet is, egyelőre még bizakodok nagyon, bár láttunk már ilyet .

Elsőt én is szürkésnek látom, de a déli teszted már színes 2 csíkos!
Holnap is csinálj! Drukkolok 😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!