Megnyugodhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hete a nemvárt napján ilyenek voltak a tesztjeim.

[link]

Akkor csináltam egy digitálisat is,amin 1-2 volt vagyis,hogy 3-4 hetes.

Sajnos mivel volt már egy vetélésem nagyon parás vagyok,úgyhogy ma csináltam még egy digit,egy héttel a pozi tesztek után 😀

[link]

Hülye kérdés de megnyugodhatok már vajon? Ez már nem kémiai ugye? Majd csak 23án megyek dokihoz.

2020. ápr. 3. 07:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A tesztek alapján,nem gondolom,hogy kémiai lenne.DEEE megnyugodni egész terhesség alatt nem lehet.Pláne ilyen korai szakaszban.Nekem volt 8 hetesen is vetélésem minden előzmény nélkul.
2020. ápr. 3. 07:52
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Én egy pozi teszt után tudtam, hogy az vagyok. Te 4 után sem érted?

Igen, terhes vagy!

2020. ápr. 3. 07:56
 3/11 A kérdező kommentje:
De tudom,hogy az vagyok csak marhára parázok hogy megint valami baj lesz. Tavaly semmi tünetem nem volt,ami arra utalt volna,hogy gond van,de mégis üres volt a petezsák... ja amúgy tudom h itt senki nem fog tudni megnyugtatni,majd talán ha túl leszek a 12. héten. Azért köszi 🙃
2020. ápr. 3. 08:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a sok tesztet azért csináltam,hogy lássam erősödik e vagy sem
2020. ápr. 3. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd, ha megszületett megnyugodhatsz, hülyeség ennyit tesztelni, attól nem leszel terhesebb. Nekem is volt olyan tesztem amiről majd leugrott a két csík, 9. héten még is angyalok lettek az ikrek. Semmit nem jelent egy rahedli pozi teszt, már ne is haragúdj. Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni, míg sikerrel jár az ember, meg nehéz elhinni, főleg, ha vetélés is volt korábban... De azért mindennek van határa, és, ha már most ennyire rástresszelsz, kész idegroncs leszel a végére. Hidd el senki nem bántani akar itt téged, csak egyszerű eszetlenség amit művelsz.

Tessék boldognak lenni, és pozitívan megélni, nem pedig aggodalommal. És nem is kell ország világnak tudni, hogy ennyire bizonytalan vagy. Nem hiszem, hogy neked ez jó, hogy dilisnek tekintenek kb.

Nézz előre, ne ragadj le a múltban és örülj a pici életnek a méhedben. Ne a rettegés legyen a középpontban.

Minden jót!

2020. ápr. 3. 08:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 Lehet,hogy dilisnek tűnök,de nem vagyok az 🙃 mindenesetre köszönöm a tanácsot,igyekszem megnyugodni
2020. ápr. 3. 08:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne parázz, mert még sok van hátra.

Es a stressz árt a magzatnak!

Gratulálok!

2020. ápr. 3. 08:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🤗
2020. ápr. 3. 08:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugvásod nem lesz azt garantálom. Valamin mindig lehet parázni.

A teszt után azon hogy elérd azt a pontot, hogy van szívhang, aztán azt hogy elérd a 9-12. hetet amikor a sárgatestről átállsz méhlepényre (ekkor van a legtöbb vetélés) aztán a 12. héten, ha van down és hasonlók szűrése, hogy minden rendben legyen, minden kis testrész meglegyen stb., aztán talán van pár hét amikor megnyugodhatsz, de jön a kövi vizsgálat, ott más dolgokat is csekkolnak, pl a szívkamrákat, egyéb szerveket, a nemét a gyereknek stb. Utána aggódhatsz azon, hogy nehogy elvetélj. Ha közeledik a 24-26. hét amikor TALÁN van esély megszülni egy koraszülött babát, akkor azon kezdesz el aggódni, hogy csak bírd ki még egy hétig, akkor jobbak az esélyek a tőlélésre HA beindul a szülés (még akkor is ha semmi baja a babának). Egyik nap egy kicsit lustább, te meg vagy olyan zizi, hogy számolod a rúgásokat és bevágtázol, mert jajj nem mozdul a baba, és kiderül, hogy szegény csak sokat aludt, de semmi baja, aztán véletlen összepisiled magad, vagy van egy erősebb folyásod, te meg szintén bevágtázol a kórházba, hogy jajj elfolyt a magzatvíz.

Szóval lesz min aggódni, szerintem most még ne tedd. Azzal nem használsz az tuti.

2020. ápr. 3. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha a kezedben van, megnyugodhatsz.

Jah.

Nem.

2020. ápr. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!