Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az aktust követően hány napra...

Az aktust követően hány napra jelentkezik a beágyazódási vérzés?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem biztos, hogy fog.

Ha igen, általában amikor elszokott maradni a menzesz, vagy előtte pár nappal.

2020. ápr. 2. 11:54
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Nincs olyan, hogy beágyazódási vérzés. Progeszteronprobléma miatti pecsételés az létezik. Ha ilyen van akkor az hormonbajra utal.
2020. ápr. 2. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Ez a negyedik terhességem de még sose volt beágyazódási vérzésem.
2020. ápr. 2. 11:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt terhességem ezért sem tudom. Nem várt előtt állok egy héttel de csak 3 napja próbalkoztunk a párommal ezért is furcsálom.
2020. ápr. 2. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Beágyazódási vérzés nincs, max pecsételés, ha a progival gond van, mellesleg az mensi előtt pár nappal fordul elő, aktus után 3 nappal még ha pont ovu volt és sikerült a megtermékenyítés, pont vándorol a petesejt, vagy épp elkezd beágyazódni, ami 5-12 nap és sokan úgy gondolják, ha befejeződött, tehát kb 2-3 nappal mensi előtt!!!! akkor a tapasztalt progi gond miatti pecsételés, lehet a beágyazódási vérzés. De ilyen nem létezik, nem a beágyazódás okozza! Nekem sem volt ilyenem, ellenben mensi előtt mrá pozitív tesztjeim voltak.

Türelem!

2020. ápr. 2. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
5x voltam terhes,ebből 2 gyerekem van.Egyszer sem véreztem beágyazódásnál,viszont mindig éreztem mikor van!Egyébként beágyazódás peteérés után van 2 héttel,közvetlen menstruáció előtt.
2020. ápr. 2. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha egy hét múlva menstruálsz, és 3 nappal ezelőtt szeretkeztetek először védekezés nélkül, akkor most még meg fog jönni, mert szinte biztos, hogy addigra már túl voltál az ovuláción. De számít, hogy hány napos a ciklusod és mikor ovulálsz pontosan. Olvass utána szerintem.
2020. ápr. 2. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
jajjj már mi ez a mánia , hogy nincs beágyazódási vérzés..:D ...akkor mindenki hazudik, és mindenkinek csak hormonprobléma okozta a vérzést.
2021. ápr. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!