Szerintetek ez a teszt halvány pozitív vagy biztosan negatív?
Nem ugrottam a torkának. Csak leírtam a tényeket. A gyakorin pedig ilyen teszteket 10-ből 10-szer korán tesztelők tesznek fel.
Nyilván, ha később van ovu akkor későbbre várja az ember a mensit így lesz úgymond később pozi a teszt. Mint ahogy neked is később fogant a fiad, mert később volt ovu, tehát nem 3 nap késésénél teszteltél először, hanem akkor még valószínűleg nem is késett a mensid, mert ovu utáni napok száma állandó. 14 nappal ovu után már pozi lesz a teszt, természetesen ehhez tudni kell mikor volt ovu, teszttel vagy uh követéssel. A kései pozi tesztek oka a kései ovu tehát minden későbbnek tűnik, pedig ugyan annyi nap telik el mint másnak. Bocsánat, ha torokra ugrásnak tűnt a válaszom, de tömören leírtam, hogy akármikor készült is a teszt, ez negatív.
Így van, már meg kellett volna jönnie🙂 nem veszem magamra, ezen az oldalon ahogy látom ez egy alap hangnem és hozzáállás.
Meglátom mi lesz, ha nem jön meg tesztelek majd még.
Szia!
Nekem úgy tűnik ,hogy ez pozitív!
Halovány de pozitívnak látom!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!