Több napig tartó enyhe petefészek szurkálás menstruáciot jelezhet?
Figyelt kérdés
Legutóbbi mensim megjött rendesen allagra és idő tekintetben. Azóta nem volt szexuális együttlétem de előtte igen. Na most a mostani kozepidoben pici zselés és atlaszto dolgok voltak a wc papíron pár napig. Aztán elmúlt. Most egy hét múlva kéne megjonnie tehát a kozepidon túl vagyok most fehér krémes folyasom van mérhetetlen Fáradtság és enyhe fejfajast érzek reggel hanyingerem volt illetve a petefeszkemnel nagyon enyhe szurkálás de ez már két napja. Ez lehet menstruáció előjele is?2020. márc. 29. 18:51
2/9 A kérdező kommentje:
Egy héttel mensi előtt?:( Szerintem azon túl vagyok már egy hete, amikor átlátszó zselés, tojasfeherjes folyasom volt. Én úgy gondolom. Vagy nem Jol gondolom?:(
2020. márc. 29. 19:03
3/9 anonim válasza:
Nincs cisztád vagy myómád? Nekem akkor szurkált mindig mensi előtt. 😒
4/9 A kérdező kommentje:
Volt régebben aztán felszívódott. Most lehet megint van?:(
És a mérhetetlen Fáradtság meg fejfájás is emiatt lenne? Egész nap csak aludnék...
2020. márc. 29. 19:13
5/9 A kérdező kommentje:
És most már az ágyék résznél is fáj picit. Lesugarzik a comb tövéhez vagy hogy írjam.
2020. márc. 29. 20:38
6/9 anonim válasza:
Középidőben az az átlátszó, zseles dolog a mehnyaknyákod volt, akkor volt peteeresed valószínűleg. Termékeny időszakban (ovulacio előtt/alatt) pár napig ilyen állagú folyadék ürül a hüvelyedből. Termékeny nyáknak is szokás nevezni, mert a spermiumok ebben a közegben érzik a legjobban magukat, ennek segítségével tudnak leginkább célba érni.
7/9 A kérdező kommentje:
És a mellbimbom miért lett nagyobb:(
2020. márc. 30. 07:59
9/9 A kérdező kommentje:
A mellbimbó mérete változhat mensi előtt is?:(
2020. márc. 31. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!