3 hettel a szex utan kimutatja a teszt a terhesseget?

"De egyebkent majdnem mindig kesik 1 hetet legalabb"
EZ MIT JELENT?????
Mihez képest késik????
Szerintem valami nagy zavar van a fejedben a témával kapcsolatban!
A menstruációs ciklus hossza mindig a vérzés elsö napjától a következö vérzés elös napjáig tart, ez lehet rendszeresen 21 nap vagy rendszeresen 35 nap vagy bármi a kettö közt, ez még nem problémás.
A két vérzés közt vagy mindig 1-2 nap eltéréssel ugyanannyi nap telik el, akkor a menzesz rendszeres, vagy nagyobb - akár egy hetes-tíz napos - eltéresek vannak, akkor rendszeres.
Éppen ezért annak semmi értelme sincs, amit írtál, mert ez azt jelentené, hogy elöszö pl. 21 napos ciklusod va, a következö 28 napos, az azutáni 35 napos, és így tovább, viszont rövidesen eljutnál oda, hogy egy évben csak egyszer vagy egyszer sem jön meg.

MIHEZ képest késik?
ÍRd már le az utolsó 3-4 menzeszd dátumát!
Dec 21-24
Jan 24-28
Febr 12-17
Dec-janban pontos volt mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a 3 dátum van meg, most késik ha jól számolom 18 napja. Mielőtt fogamzásgátlót szedtem mindig késett, és most hogy abbahagytam a fogamzásgátlót és eleve rendszertelen volt és még esemény utánit is be kellett vegyek végképp

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!