Antibiotikum szedés mellett késett már valakinek a menstruációja?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 12:00
1/8 Reni 28 válasza:
Nekem kimaradt a menstruációm 2 alkalommal, és még most sem jött meg, hogy az antibiotikumtól amit előtte szedtem nem tudom. A tesztek negatívak, szóval terhes nem vagyok, még soha nem történt ilyen
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én is múlt héten szedtem egy hétig antibiotikumot torokgyulladás miatt és kedden kellett volna megjönnie... azóta sem, 9 napja késik, 2 tesztem is negatív, terhesség nálam is kizárva. Én a gyógyszerre gondolnék
2020. márc. 28. 13:15
3/8 anonim válasza:
Nekem két hetet késik általában ha antibiotikumot kell szednem
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor biztos a gyógyszer miatt késik
2020. márc. 28. 16:32
5/8 anonim válasza:
Azóta megjött már, vagy kiderült, hogy miért késett?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jött meg azóta sem, 46. napja, lassan a következőnek kellene
2020. ápr. 4. 08:56
7/8 anonim válasza:
Az durva. Lehet nálam is most ez van. Bár, előző alkalommal normális időben megjött. Pedig már rég abbahagytam az antibiotikumot (amikor az előző mensi megjött).
És tesztet azóta sem csináltál?
8/8 A kérdező kommentje:
2 tesztet csináltam, negativ
2020. ápr. 8. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!