Ha hetente megiszok 4-5 sört baráti társasággal, párommal, az roncsolhatja olyan szinten a megtermékenyítő képességünket, higy azért nem esek teherbe?!
Jézusom 2-es, ne viccelj már, hetente 1 alkalommal iszik, akkor is csak pár pohár sört. Ne túlozzunk már, hogy ez alkoholizmus. Ennyit én is ittam azelőtt, soha egy percig nem okozott gondot, hogy most kimarad, vagy amikor terhes lettem, hogy mostantól nincs. Egy alkesznak hiányzik a pia.
Akikről te beszélsz, az az, aki naponta iszik meg 2-3 sört, és nem seggrészeg, de ha egy nap ez véletlenül nincs meg, akkor minden baja van. Na, EZ alkoholizmus.
Marha egyszerű a kérdés: próbáld ki, hogy egyik este nem iszol. Ha hiányzik, vagy esetleg nem tudod megállni, akkor bizony előbb le kell jönni róla, utána gondolkodni a gyerekvállaláson.
Szerintem a rendszeres alkoholfogyasztás károsítja a spermiumokat, persze nem lesz tőle senki meddő, de ha gyereket akartok érdemes lenne csökkenteni.
Nem
Ennél több sem
Sőt alapvetôen sok igazi alkesznek is gyereke van
Inkább a magzatra van káros hatással terhesség alatt rendszeresen fogyasztott alkohol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!