Utalhat terhességre? Menyi után egy héttel barna folyásom van.
Figyelt kérdés
Utalhat terhességre? Mensi után egy héttel barna folyásom van.Görcsölök olyan mindjárt meg jön érzésem van2020. márc. 26. 09:11
11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött a mensim viszont tegnap rettenetesen fájt a derekam nem birtam menni állni se Olyan érzés volt mintha szétfeszülnének a csontjaim a mellbimbó nagyon érzékeny a pólót alig birom elviselni. Át vágott volna a teszt? Vagy az utolsó mensim lehetett?
2020. ápr. 19. 09:21
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy kémiai terhesség volt. Elindult valami, de nem tudott rendesen megtapadni. Vagy az is lehet, hogy terhes vagy, viszont ha így vérzel és görcsölsz, akkor azonnal ügyelet. Vagy tényleg valami hormonzavar. Nem igazán tudok okosat mondani.Viszont én tényleg megnézetném magam dokival.
Képed nincs esetleg arról a tesztről, ami pozitív lett?
13/15 A kérdező kommentje:
Igen az is lehet de azt is mondták nekem hogy lehet hogy ez az utolsó mensim.nincs sajnos mert mikor megjött ki is dobtam
2020. ápr. 19. 10:59
14/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó mensim április 5 én voltam tegnap volt derék fájásom. Nagyon erős volt alig birtam menni Annyira fájt
2020. ápr. 19. 11:17
15/15 A kérdező kommentje:
Azóta is nagyon fáj a derekam az egyik nap fáj a másik nap semmi bajom utánna megint fáj.szerintetek teszteljek ?
2020. ápr. 22. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!