Most sem lesz baba?
Vigasztaljatok már meg, holnapra nem várom, de már érzem, hogy meg fog jönni, tegnap volt is egy apró folt, ilyen rozsdás színű. Több, mint egy éve próbálkozunk, 36 éves vagyok, nagyon szeretnék már babát. Elkezdtuk a vizsgálatokat meddőségi centrumban, de most a korona vírus miatt lefujtak. :(
Már előre minden bajom van, hogy holnap meg fogom látni, hogy megint megjött... :(
Jó tudni, hogy vannak rendes emberek is, köszi a drukkokat!
Éjjel eléggé görcsölt a hasam, és wc papíron volt is vér reggel, szóval valószínűleg meg fog jönni. Remélem, egyszer nekem is lesz babám, akkor tuti kiugrom majd a bőrömből! :)
Köszönjük "kedves" 52%os a többi már terhes nő nevében is. Jó tudni, hogy kettyós gyerekünk lesz meg bokorban fogunk szülni.
Én tényleg komolyan veszem a járványt, de amit páran itt megengednek maguknak a terhes nőkkel szemben ilyen és hasonló koronás kérdések alatt az kriminális. Zavarjatok már el erőszakkal abortuszra csesszétek meg.
Ritka lelkinyomorultnak kell lenni ahhoz hogy erre élvezkedjetek, meg dörzsöljétek a kezeteket hogy másnak deszar lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!