Most sem lesz baba?

Figyelt kérdés

Vigasztaljatok már meg, holnapra nem várom, de már érzem, hogy meg fog jönni, tegnap volt is egy apró folt, ilyen rozsdás színű. Több, mint egy éve próbálkozunk, 36 éves vagyok, nagyon szeretnék már babát. Elkezdtuk a vizsgálatokat meddőségi centrumban, de most a korona vírus miatt lefujtak. :(

Már előre minden bajom van, hogy holnap meg fogom látni, hogy megint megjött... :(

2020. márc. 24. 15:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó tudni, hogy vannak rendes emberek is, köszi a drukkokat!

Éjjel eléggé görcsölt a hasam, és wc papíron volt is vér reggel, szóval valószínűleg meg fog jönni. Remélem, egyszer nekem is lesz babám, akkor tuti kiugrom majd a bőrömből! :)

2020. márc. 25. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Köszönjük "kedves" 52%os a többi már terhes nő nevében is. Jó tudni, hogy kettyós gyerekünk lesz meg bokorban fogunk szülni.

Én tényleg komolyan veszem a járványt, de amit páran itt megengednek maguknak a terhes nőkkel szemben ilyen és hasonló koronás kérdések alatt az kriminális. Zavarjatok már el erőszakkal abortuszra csesszétek meg.

Ritka lelkinyomorultnak kell lenni ahhoz hogy erre élvezkedjetek, meg dörzsöljétek a kezeteket hogy másnak deszar lesz.

2020. márc. 25. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Megertelek, sajnalom, hogy igy eled meg! Mi 2 evet vartunk, bar en fiatalabb vagyok nalad. Rajtam kivizsgalasra, eletmodomon valtoztattam rengeteget,es igyekeztem nem teljesen raporogni. Ha gondolod olvass utana a homerozesnek, nekem sokat segitett az is. Azert halkan megjegyeznem, hogy most mi is lealltunk a teso projectel, az elsonel is veszelyeztetett voltam, most jobbnak lattam halasztani. De masak a korulmenyeink, en nem itelkezem.
2020. márc. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!