2 év várakozás után szinte hihetetlen, de ez a teszt pozitív?
2020. márc. 24. 06:30
21/31 anonim válasza:
Jaaaj gratulálok én is! Én is ilyennel teszteltem tavaly májusban, és nekem is kb. ilyen erősségű volt a csík, úgyh ez most megmelengette a lelkemet, pláne h itt alszik az ölemben az "eredmény". :,)
22/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Akkor neked is jó egészséget kívánok a picúrhoz! 😘
2020. márc. 24. 15:36
24/31 anonim válasza:
Sok boldogságot nektek! Kellemes baba várást kívánok! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
25/31 anonim válasza:
Ne haragudj, vállalom a lehurrogást meg mindent, de mi szükség volt kiemelni a kérdést? 15-en megírták, hogy pozitív, ennyire fontos, hogy idegenek még napokkal később is leírják, hogy gratulálnak?
26/31 anonim válasza:
Mi a facnak kell kiemelni? Nem volt elég a dicsekvésből? Szánalmas.
(Nem, nem irigységből írom anyuka vagyok.)
27/31 anonim válasza:
"Jöhetnek még a gratulációk nincs eléggé kinyalva még a sgem!"
28/31 anonim válasza:
Elment a babád?
Ezért emelted ki, hogy elmondhasd, hogy sajnos mégsem sikerült?
Csak kérdem.
És sajnálom.
29/31 anonim válasza:
Annyira gonoszak vagytok.Lehet csak annyira örül neki szeretne vele dicsekedni.Miért zavar ez titeket?Nekem is 18 hónap után jött össze a babó és én is világgá kürtöltem.Ha nem tetszik nektek ne írjatok ide.
30/31 anonim válasza:
Igazából ezt csak olyan érti aki éveket vár egy babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!