Írjanak olyanok akik terhesség alatt is mensiztek! Milyen állagú, színű volt? És ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig még, miután kiderült hogy terhesek?2008. nov. 21. 16:16
1/3 anonim válasza:
Nekem két hónapig jött még meg. A színe, állaga, mennyisége semmit nem változott az eredetihez képest. Ezért nem is vettük észre, hogy babás vagyok. A harmadik hónap végén már nem jött csak egy kevés barnás. volt boldog meglepi! :)
Az hogy hogy lehet? Azt nem tudom. De se hányinger, semmi rosszullét nem jelezte a babát.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon érdekes, de akkor szerencsés vagy, mert szerintem minden terhes nő erről álmodik, hogy ne érezzen semmit, aztán egyszer csak ott legyen meglepetésszerűen! :)
2008. nov. 21. 16:29
3/3 anonim válasza:
Nekem az első hónapban megjött, ezért nyugtáztam, hogy nincs baba.Bár ez csak 3 napos volt a szokásos 6 helyet. Nemsokkal később hányingerem lett és nagyon fájt a hasam. A menszi miatt először gyomorrontásra majd vírusra tippeltem. 2 hét szenvedés után teszteltem és kiderült, hogy pocis vagyok. :) A második hónapban, amikor már tudtam, még pecséltettem barnásan. Most 4 hónapos a kisfiam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!