Ovulációs teszt kérdésem van, aki tud valami magyarázatot erre, kérem írjon!?! (Nem vagyok pcos)
2020. márc. 21. 16:13
1/8 anonim válasza:
De mi a kérdés? Jobbról a harmadik pozitív a többi nem.
2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés az, hogy (szerintem) az utolsó 3 pozitív, de hogy lehet 3 napig pozitív?!
2020. márc. 21. 16:28
3/8 anonim válasza:
Véleményem szerint nem az. Lehet kevésbé érzékeny tesztet kellene használnod.
Nekem a 25-ös soha nem lesz pozi, a 15-ös meg 5 napig is annak tűnt....20as vált be.
Illetve még akkor lehet kb egészen mensiig pozi, ha elmarad az ovu, pl nem tud megrepedni a tüsző, nekem ilyen is volt.
De még mindig állítom, hogy jobbról a harmadik csak a pozi.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, az lehetséges amit írtál! Még olyat olvastam, hogy ha több tüsző van, akkor több napig pozitív!
2020. márc. 21. 16:49
5/8 anonim válasza:
Normalis.
Az LH csúcs 12-72 óráig tolódhat el.
3 nap még bele fér.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tegnap reggel voltunk együtt párommal.. akkor ma még nem ártana igaz?! ;)
2020. márc. 21. 17:51
7/8 anonim válasza:
Ártani nem árt. Persze. Sok sikert. :)
8/8 anonim válasza:
Ez egy szar teszt az a magyarazat. Viszont lehet tobb napig pozitiv en facellet hasznaltam egymas utan 3 napig volt pozitiv (min3 nap erosebb volt a tesztvonal) es akkor egyutt is voltunk, terhes is lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!