Jártatok már így terhességi teszttel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Csináltam ma egy terhességi tesztet, mivel késik. Bár még csak 1 napja :-) na szóval látszólag negatív lett. Nem dobtam el még. Vissza tettem a dobozba. Most megnéztem újra. És láttam h a kis fedele alatt van egy csík. Az nyilván nem jó helyen van. Most akkor ez mit jelenthet? Szerintem hibás a teszt vagy ilyesmi. Nem áztattaü túl. Max 5 mp ig mártottam bele és még délután volt 5 körül. Feltéptem azt a részt és elég pirosas. Teszek képet is róla.2020. márc. 20. 23:08
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és Gratulálok a babához :-) nekem azóta sem jött meg rendesen. Nagyon kevés halvány rózsaszín folyásom van eddig csak... majd jövőhéten kiderül..kedden tudok tesztet venni ha addig nem jön meg rendesen.
2020. márc. 22. 23:06
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor valóban negatív volt. Csak a teszt volt ilyen bénácska. Viszont most 5 hetes terhes vagyok. Erős pozitív teszttel :)
2020. máj. 25. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!