Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a hőgörbér...

Mit gondoltok erről a hőgörbéről? Ez az első hónap amit mérek. A menstruáció első napján kezdtem.

Figyelt kérdés
[link]

2020. márc. 20. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy nem volt ovuláció eddig..
2020. márc. 20. 18:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Miből?
2020. márc. 20. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt, nálam minimum fél fok emelkedést mondott a doki annak, illetve utána több napig ugyanott fent is marad a testhő. Rendeződni fog neked is majd, de most valószínűleg nem nem volt ovuláció.
2020. márc. 20. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell a fél fok... annyi kell, hogy 3 napon belül ovu után felmenjen alaphő fölé... neki 36,2 az alap és 36,4 körül sőt még feljebb is ment most ciklus végén. Nekem sem ment felet fel még is lett babám.

Szerintem megvolt az ovu, de az alacsony testhő pajzsmirigy problémát jelezhet, illetve lehet van egy kis progi gond.

Íme az én babás görbém, nekem is csak 2-3 tizedet ment feljebb és csak ciklus végére érte el a fél fokot....

[link]

2020. márc. 20. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az enyem iyen volt most. Nekem a ciklusom 22. napjan volt ovulaciom ezt az uh is bizonyitja ovu tesztet is hasznaltam. Viszont ha megfigyeled a 16. ciklusnapon probalkozott a szervezetem az ovuval mert elotte pozitiv volt az lh teszt (erosebb volt a teszt csik) es a hom is leesett de nem emelkedett rendesen. A 22. napon viszont sikerult es el is kaptuk a pillanatot mert ma mar 11 hetes vagyok :))

2020. márc. 23. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez a mai, mit gondoltok? Lehet belőle baba? Vagy ne remenykedjek?

[link]

2020. márc. 24. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 18an lehetett ovulaciod. Akkor viszont meg csak 6 dpo vagy. Meg tobb mint egy het mire kiderul. Azert majd irj mi lett vegul
2020. márc. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!