Nem ment el és 72 órást is beszedtem. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Volt egy kis egyéjszakás. A srác nem ment el, de azért egyből elmentem a dokihoz és irattam tabit a biztonság kedvéért. Mostanában elég sokat sresszeltem, nem is jött meg rendesen. Mi a véleményetek a dologról? Mekkora az esélye, hogy gond lehet? (Sosem fordult még ilyen elő és eléggé zavar a dolog )2020. márc. 19. 13:21
1/5 anonim válasza:
Mibe került volna egy gumi felhúzása?
Egy 72 órás tabit nem lehet úgy szedni mint a szőlőcukrot.
Ha nem ment el, akkor kicsi rá az esély, így meg szinte kizárt.
A stressztől késhet.
2/5 anonim válasza:
Stressz miatt késhet. Vagy a hormonbomba ami a kis tabiban van, ha egyszer valaha szeretnél gyereket inkább óvszer vagy fogamzásgátló, azok mellett nagyobb az esélye h kevesbe leszel meddő. De ha gyereket sem akarsz sosem, viszont normális hormon képet és ciklust igen, akkor se szedd ezt be.
Nekem 2 éve hozták meg a menzeszem műtéttel. És csak egy ilyet vettem be...
3/5 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék hogy mit kaptam el, mivel csupaszon tette beléd a micsodájat.
A tabletta jo nagy adag hormonbomba volt a szervezetednek.
4/5 anonim válasza:
Kb 0% az esely hogy terhes legyel
5/5 anonim válasza:
A 72 órás tabi egy lórúgásnyi hormon a szervezetednek+stresszelsz is. Terhes nem leszel, ne aggódj, de legközelebb legyen nálad inkább egy gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!