Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy fáj a hasam, mintha meg...

Úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de a mellbimbóm 3 napja hyperérzékeny, gyakran álmos/ fárdt is vagyok, és szinte egész hónapban és pé-kor is volunk együtt a párommal. Mennyi babára az esély szerintetek? Ma v. holnap nem kellene megjönnie.

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 18:27
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
2010. júl. 25. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
2010. júl. 25. 18:33
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, én meg reménykedek :)
2010. júl. 25. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:

nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek

szerintem is várd meg,h megjön-e vagy sem,ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti,h kimutattja,h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg,h mi volt:-)

2010. júl. 25. 19:53
 5/12 A kérdező kommentje:

egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :(

remélem nem fog.

2010. júl. 25. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
A megjön érzés a terhesség első időszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sőt! Szorítok!
2010. júl. 25. 20:59
 7/12 A kérdező kommentje:

nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :)

Nektek is sok sikert !!! :):)

2010. júl. 25. 21:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
2010. júl. 25. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom,söt,már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam,de a doki a vizsgálat után mondta,h ez elöfordul,de a babyvel nem volt semmi gubanc,szerire!nem lehet,h felfáztál kicsi,ha sokat pisilsz?

majd írj,h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem,de vannak olyan nők akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja

2010. júl. 25. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem az eléején mikor idő volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébő dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
2010. júl. 26. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!