Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 21. -re?

Ki nem várja 21. -re?

Figyelt kérdés

Éreztek már pms tünetet?

Esetleg a beágyazódást?

A virus miatt nem féltek hpgy mivan ha mégis sikerült és így mi hogy lessz majd?

2020. márc. 17. 07:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Szia!

A. Ez biza pozitív! :)

2020. márc. 18. 19:49
 12/30 anonim ***** válasza:

Be vagyok tojva! Olyan nehéz lenne most minden a jarvanyhelyzet miatt!

Holnap reggel érdemes raprobalni még egy predictorral vagy inkabb pénteken?

2020. márc. 18. 20:37
 13/30 A kérdező kommentje:

Halkan gratulálok majd ismételd meg és akkor erősebb lessz a csík!😊

Hát igen a vírus miatt teljesen összeomlott az egész egészségügy is.😥

2020. márc. 18. 21:50
 14/30 A kérdező kommentje:
Mikorra nem várod? Inkább nem várt után kéne akkor már biztosabb.
2020. márc. 18. 21:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz 21-re nem varom (vagy varom mar magam sem tudom ebben a kaoszban).

De sok tesztem van még itthon "készleten", megnéztem. 1 predictor early, 2 clearblue, 4 xepil, 10 one step. Szoval lovogethetem kedvemre oket. Főleg mivel ha most nem sikerült, mi elnapoljuk a kérdést a jarvanyhelyzet miatt. Mar miota latni h rosszabbodik minden (~1.5 hete) azota lealltunk a probalkozassal. Kicsit előtte voltunk egyutt csak...

2020. márc. 18. 22:20
 16/30 anonim ***** válasza:
A. voltam az lemaradt
2020. márc. 18. 22:36
 17/30 anonim ***** válasza:
Még nem volt járvány M.o közelében mikor kiderült babát várok jelenleg 11 hetes vagyok 2 hét múlva lesz a genetikai uh és mimdenhol azt harsogják nem csinálják majd meg a járvány miatt .... :'( de meg igy se jutna soha az eszembe hogy rosszul döntöttem ,hogy bevállaltam ! Vigyazzatok magatokra ! Mire ti oda jutnátok ,hogy genetikai és a többi komoly vizsgálat bízzunk benne lecseng és mindenkinél rendben lesz minden ! Drukkolok mindenkinek !!
2020. márc. 19. 16:48
 18/30 anonim ***** válasza:

Nyilván en sem bánnám meg ha ugy alakulna de rettenetesen félteném!! Es sajna ez a helyzet nem 1-2 het alatt fog lemenni... 😔

A.

2020. márc. 19. 17:31
 19/30 anonim ***** válasza:

Most a jelenlegi helyzetre való tekintettel ez a kérdés most nagyon nehéz 😔

Nekem most március elején volt az első clostybegit honapom, uh követés tusszorepeszto injekcióval és plusz utrogestan kell szedjek , 4 nap van a piros betűs napokig hátra ,és halvány pozitív lett a reggeli tesztem .

És én is mindenhol azt olvasom , hogy most épp nem a legjobb a kismamáknak sem az egész ellátás miatt ,és igen aggódom,a lelkem mélyén örülök és bízom abban erősödik a teszt .

2020. márc. 20. 00:01
 20/30 anonim ***** válasza:
Szia én a már kismama vagyok . Rettenetes egy helyzet ez de a mi babáink lesznek a ,,legtúlélőbbek" és ,,legerősebbek "( persze mimden baba az ) de a helyzet azért kíván egy kis ideget , és nyugtalanságot maga után :/ bízzunk benne ,hogy változik a helyzet és a kismamák megkapják a kellő ellátást ! Drukkolok neked ,hogy erősödjön a teszt !
2020. márc. 20. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!