Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fájdalommentes vérzés, és...

Teresa1111 kérdése:

Fájdalommentes vérzés, és pozitív tesztek?

Figyelt kérdés
Este elkezdtem vérezni a 28. Ciklusnapomon de egyre rosszabbul vagyok, hányinger gyötör, a hasam egyáltalán nem fáj, a vérzés is totál átlagos. Sokat émejgek feszülnek a melleim és a ma esti tesztem pozitív lett! Szerintetek??

2020. márc. 16. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly nyaron ugyan ez volt. Nemvart elotti napon nagyon halvany pozi teszt masnap idoben megjott de nem rendesen csak rozsaszines folyas volt. Erosodtek a tesztek de a verzes csak nem mult el sot egyre erosebb is lett vegul iszonyu gorcsok kozepedte elveteltem (?) ez kb egy ket hetes lefolyasu dolog volt. Sosem derul ki mi tortent mikor nagyon gorcsoltem voltam korhazban es petezsaknak tuno kepletet lattak osszeesve igy mondtak hogy elo terhesseget ne varjak ettol viszont nem mehen kivuli. Merhogy mar az is volt nekem. Akkor halvany pozi tesztek utan kb 3 nappal (nemvart utan 6 nappal) kezdtem verezgetni hol jobban hol kevesbe gorcs semmi nem volt
2020. márc. 22. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi lett?
2020. márc. 22. 23:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Kémiai terhesség volt :(
2020. máj. 6. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!