A menstruáció utolsó napja után következő napon mennyire termékeny az ember? Tehát rögtön a mensi után kb. mekkora esély van a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 10:12
1/7 anonim válasza:
kicsi. lapozd fel a biosz könyved a menstruációs ciklusnál.
2/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem közölni, hogy csak NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK!
2010. júl. 25. 10:24
3/7 A kérdező kommentje:
Tudok az ovulációs napról és annak környékéről... nyilván akkor a legfogékonyabb az ember a teherbeesésre. De engem konkrétan a mensi utáni első nap érdekelne... mennyire valószínű?
2010. júl. 25. 10:43
4/7 anonim válasza:
Saját példa.
Rögtön terhes maradtam, a mensi utáni napon.
Most már a szülésre készülök.
5/7 anonim válasza:
Kikérheted magadnak, de igaza van: Ha akkor van peteérésed, akkor van esélyed. Van, akinek 8 napig tart a mensi, és 9.10. napon peteérése. Szóval a kérdésed nem túl pontos, főleg tudsz az ovus napokról.
6/7 A kérdező kommentje:
4 napos volt a mensim
2010. júl. 25. 13:05
7/7 anonim válasza:
Akkor elég kevés az esélye. Elvileg van, de azért nem túl sanszos. ha csak egy nagyon erős orgazmus nem váltott ki spontán peteérést, akkor nem leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!