Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Tabletta?

Lehetek terhes? Tabletta?

Figyelt kérdés

Első alkalomam volt, nem használtunk óvszert. Az aktus nem tartott sokáig,kihúzta jóval előtte.

Felelotlenek voltunk,nem kell leírni ,tanultunk belőle.

Szerintetek szedjek be tablettát?

2020. márc. 7. 22:51
 1/4 anonim válasza:
89%

A tabletta nem játék, hatalmas hormonadag van benne, félévente egyet ildomos szedni maximum!!! Viszont a saját nyugalmad és a későbbi sokkal költségesebb és megterhelőbb opció helyett én javasolnám, hogy vedd be. És soha többé ne csinálj ilyen hülyeséget. Ez nem egy rohadt játék.

És igen, onnantól, hogy farok kerül beléd védekezés nélkül, lehetsz terhes. Ha a ciklusod felénél jársz, akkor meg főleg.

2020. márc. 7. 22:56
 2/4 anonim ***** válasza:
23%

Én is így vesztettem el, de azt hiszem, pont menstruáció után voltam. Paráztam, de mindenki azt javasolta, hogy ne vegyek be tablettát.

Nem vettem be, és nem is történt semmi baj, rendre megjött.

Ettől függetlenül a mai eszemmel már beszedném, már csak a nyugalmam érdekében is.

2020. márc. 7. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
Ne vegyél tablettát és ne érezd gáznak. Élvezd az életet.
2020. márc. 8. 00:05
 4/4 anonim válasza:
58%
Nekünk így lett meg Fátyolka, most 2 éves.
2020. márc. 8. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!