Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki babát tervez, nem gondolt...

Aki babát tervez, nem gondolt arra, hogy a koronavirus veszélye miatt pár hónapot halasztja a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Nem tudni előre, milyen kimenetele lesz a vírusnak, mennyire lesz “biztonságos” kórházba járkálni. Én sem tudom, mit higyjek, ezért érdekelne más véleménye.
2020. márc. 6. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem gondoltam rá. Minden evben felkapja a fejet egy uj virus, mivel nagyon gyorsan mutalodnak. Virusok pedig mindig vannak a levegoben, barmikor barmit elkaphatsz. Ilyen alapon nemhogy gyereket ne vallalj sosem, hanem soha ki se tedd a lábad a szobából.
2020. márc. 6. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Jól írja az első válaszoló.Mikor 2016-ban az első gyerekkel voltam terhes akkor a Zika vírus volt a mumus, most a másodikkal vagyok, mosta Koronavírus van porondon.Szóval mindig van valami a levegőben, amitől tartani lehet.
2020. márc. 6. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha ilyenekre gondolnék, akkor sose születne gyerekem. Terhes vagyok és egyáltalán nem félek ettől, inkább az influenzától tartok, mert nagyobb az esély ilyenkor azt elkapni.
2020. márc. 6. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

És aki meg már terhes, az gyorsan mondja vissza, mert veszélyes?

Ugyan már. Eleve nem is tudhatod, hogy milyen hamar jön az a baba- sokan vannak, akik hónapokat, éveket várnak rá, miért húzzák még tovább az idejüket potenciálisan csak emiatt?

Egészséges felnőttet egyébként annyira nem dönt le a lábáról, csak mint egy influenza, amiről tudjuk, hogy a legtöbben simán csak legyintünk rá. A babára vonatkozó veszélyeiről meg semmit sem tudni, _valószínűleg_ nem okoz kárt, de hát nyilván információ hiányában ezt nem mondhatja senki. Azért az sokatmondó, hogy gyerekeket nem különösebben érintett komolyan ez a vírus, pedig nekik aztán biztosan nem jobb az immunrendszere egy átlagos felnőttnél.

2020. márc. 6. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Konyorgom kézmosás alaposan szappannal és alkoholos kéz fertőtlenítő. Archoz szemhez nem nyúlunk mosatlan kézzel, éves előtt után kéz mosás, wc előtt után is, ha valaki köhög 3 lépes távolság ha lehet. Vitaminok és immunerősítő.

Otthon azonnal átöltözni, kimosni mindent (ha van szárító gép, magas hőfokra 15-20 percig betenni a ruhákat az is elpusztítja a vírusokat ha bármi a ruhákon maradt.

Nem pánikolni kell csak oda figyelni

2020. márc. 6. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Biztosan nem halasztjuk...ez a 10.hónapunk. és ha már sikerült volna a várandósság? Akkor mit csinálnék? Sztornóznám a babát?
2020. márc. 6. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most sikerült 1 év várakozás után. Eszembe se jutott hogy addig szüneteltessük a próbálkozást, örültünk hogy egyáltalán összejött. Egészséges felnőtt embereknek kb annyi tünetük van tőle hogy köhögnek és folyik az orruk. Sokkal jobban félek pl.az influenzától.
2020. márc. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!