Már egy hete késik. Vasárnap negatív volt a teszt. Most akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
Két hete egy folytában fáradt vagyok. egy-két este görcsöltem mintha megjönne, de eddig még semmi párnapja néha viszket a mellbimbóm és mellem. Két hete szinte minden nap fáj a fejem is? Igaz a vasárnapi tesz negatív volt. Teszteljek vagy inkább még várjam meg a jövő hetet?2007. dec. 12. 17:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem tesztelj és menj orvoshoz! Lehet baba, csak nem mutatta még. Utána mindenképp menj orvoshoz, az ultrahang megmondja... Drukkolok!
2/3 anonim válasza:
szia! hát nekem nagyon gyanúsak a jelek! nekem is hasonló problémám van,a tesztem is negativ lett.de nekem már 3hete késik.szerintem pár napot még várjál,aztán csinálj tesztet és ha negativ akkor irány a doki.ő meg fogja mondani. drukkolok bármit is szeretnél
3/3 anonim válasza:
Nagyon ugy tünik hogy babás vagy,de a legjobb ha dokihoz mész,én is igy vagyok,nekem 10 napja késik,görcsölök néha,mellem nagyobb,de a teszt negativ.arra gondolok,hogy még a beágyazodás folyamata van,és azért - még.Várj még pár napot a tesztel.Szoritok neked!Remélem összejön nekünk.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!