Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggeli eslo pisibibol halvany...

Reggeli eslo pisibibol halvany pozitiv test . Delutan pedig negativ lehet hogy nem jo a teszt es azert mutatot halvany pozit? Volt mar igy valaki?

Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 16:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen persze meg irom .
2020. márc. 4. 17:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony pozitív teszt. De miért csináltál 2 héttel előtte? Már ezelőtt sem jött meg?
2020. márc. 4. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez kb ket nap mulva eltunik, akkor lh csucsra reagalt. Ha erosodik, akkor baba van :)
2020. márc. 4. 17:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hú ez de érdekes! 😮 Szurkolok! 🤞🏽😊💛
2020. márc. 4. 17:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a válaszokat . Igazság szerint össze kevertem mert ovulációs teszt szerettem volna csinálni reggel. De csak akkor láttam mikor már bele tetem a pisibe . Utána ki is vettem és félre tettem es csináltam egy ovus tesztet. Akkor láttam , hogy halvány pozitív lett a terhességi teszt meg is lepődtem . Nem gondoltam volna , hogy pozitív lehet így a menstruáció előtt 2 héttel . Így meg soha nem jártam . Őszintén nem tudom mit gondoljak erről . Ennyi év után itt lenne ? Vagy csak az ovulációt mutatja ?
2020. márc. 4. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak az ovut mutatja, ha pont elkapod az ovu csúcsot, akkor reagálhat rá, ezért is lehetett a délutáni már negaítv. Holnap, ha az ovuteszt is negatív, akkor csak ovud van, én nem gondolnám rendszeres 30 napos ciklusnál, hogy PONT mensikor estél teherbe, pláne, hogy használsz tesztet is ovuhoz.

Most legyetek együtt és hajrá!

2020. márc. 4. 18:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg egy digitális teszt?

Mondjuk az érdekes lenne ha kiírná, hogy +1-2 hét és csak ovulál 🤔🤔🤔

2020. márc. 4. 19:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Elso valaszolo vagyok, igy viszont teljesen biztos, hogy csak az ovulaciod miatt hamisan pozitiv a teszt. Most van ideje megfoganni a babádnak, ilyenkor nem lehet pozitiv a terhessegi teszt. HA 2 hete megjott rendesen a menzid, akkor lehetetlen, hogy terhes legy most.

De igy van, most van itt az ido, hogy egyutt legyetek! Hajrá!

2020. márc. 4. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Csajok! Létezik hogy ennyire kimutatná a hcg teszt az lh csúcsot? 😮
2020. márc. 4. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Lezezik, en direkt kipróbáltam, mert érdekelt.Gyönyörű halvány pozitív lett, majd másnap alig látható, harmadnapra negatív.
2020. márc. 5. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!