Kalkulator szerint 20,21. -én volt ovulaciom, viszonyt akkor sem nyåk nem volt sem szurkalo erzes, egyutt vagyunk 16 . -atol ketnaponta a ferjemmel?
Figyelt kérdés
Ma ejszaka iszonyatos szurkalodas volt ,mintha meg lenne a menzeszem. Lehet most van az ovulaciom?van most nyakos folyas is ,de a ferjemmel 2 naponta egyutt vagyunk igy oszze tevesztheto a spermiumokkal?.tudom hogy ra gorcsoltam.....de ezek nem tisztak hogy is vannak , ha ma este egyutt leszuk az mrg idoben van ha most van az ovum?2020. febr. 26. 07:04
2/6 anonim válasza:
Igen most van szerintem ovud.
2 hét múlva tesztelj.
3/6 anonim válasza:
Ne gépekre, kalkulátorokra hallgass.
Emberek, ismerjük már ennyire a testünket!
Ha most van nyák akkor most van ovud. A nyák ahhoz kell hogy segítsen életben maradni a hímivarsejteknek míg eljutnak az érett petesejthez. Általában az ovut megelőző 3 napban már van nyák (ragacsod vagy krémes) ovuláció napján tojás fehérje szerű vagy akár már olyan mintha vizes lenne. Azt követő 1-2-3 napban (egyénenként változik) megint krémes, ragacsos nyákod van.
4/6 A kérdező kommentje:
Aza kerdes hogy ha mrgis most van ovum akkor ma este meg nem kesik ha egxutt leszunk.
2020. febr. 26. 11:03
6/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. De kiderült a fejtem sperma szama és minolsege a gond gyakorlatilag meddő. Jelenleg kórházakban nem fogadnak minket csak magán. A férjemet eléggé lesulytotta az úgy így adok neki időt hogy feldolgozza és estelég később a végére járjunk mi a gond mégis vele.
2020. nov. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!