Csak én nem értem mire jó a "nemvárt" előtt tesztelni?
Figyelt kérdés
Naponta van erről kérdés, és nem értem. Miért???? Miért jó, ha bizonytalan, mert nem tudja eldönteni, hogy 1 vagy 2 csík van?
Ha két hetet nem tud várni, akkor hogy fog eltelni a 9 hónap?
2020. febr. 25. 21:10
1/9 anonim válasza:
Kíváncsiság
2020. febr. 25. 21:15
2/9 anonim válasza:
Kíváncsiság igen. De azért némelyik mar túl tolja kicsit. :D van itt olyan aki aktus utan pár nappal mar tesztel . :D hihetetlen mennyire buták a nők. És igen a NŐK!!!! Enis nő vagyok. De sajnos ez van . A nők nagy része buta ! És a kíváncsiságal semmi.baj nincsen. Csak mikor napi 10 x ki írjak a kérdezők,hogy "ez most halvány pozi ? Tegnap élvezett belem a párom?" Na ez kiborító néha . J
Na jó kicsit eltúloztam de na . :D
2020. febr. 25. 21:27
3/9 anonim válasza:
Igen, kiváncsiság. Vagy épp azért, hogy a hétvégi buliban lehet-e még inni :) én rengeteget teszteltem, már 12.dpo-tól, és mikor teherbe estem, annak a nagyon dde nagyon halvány második csíknak is tudtam örülni, és szaladtam a dokimhoz, mert voltak korábban gondjaim és elébe akartam menni a bajnak. 28 hkm
2020. febr. 25. 21:31
4/9 anonim válasza:
Milyen bajnak ? Ha nem akar maradni úgysem fog.. Vagy tévedek? Mindennek megvan az oka.
2020. febr. 25. 21:39
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem is van már egy gyermekem, volt egy vetélésen, és egy méhen kívüli terhességem. Soha nem teszteltem előbb.
2020. febr. 25. 21:41
6/9 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már. De aztán úgy vagyok vele hogy nem az én pénzemet szórják felesleges tesztekre :D
2020. febr. 25. 21:43
7/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges is . Ha kémiai ha méhen kivuli, nem fejlődik,stb .... most minek tesztelni előtte napokkal mikor ezek elebe nem lépni.
2020. febr. 25. 21:43
8/9 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy csinálja ahogy számára jó és ez engem nem zavar, amíg ezzel nem árt másnak. Ezt a meglátást az élet egyéb területein is használom.
'Élni és élni hagyni.
2020. febr. 25. 22:06
9/9 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar!Én is mindig előtte teszteltem,mert nem bírtam kivárni,hogy megjon e.És akkor mi van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!