Először is avval kezdeném, hogy elfelejtettem feljegyezni a januári menstruációm, így nem tudom mikor volt. Elmagyarázod, hogy hogy kell számolni?
2020 febr.21-èn csinàltam tesztet halvany pozitiv lett
2020 febr.24-èn kicsit erősebb pozi teszt
2020 fbr.20.pecsètelő vèrzès.
Fbr.9-èn voltunk együtt a fèrjemmel most akkor 2 hetes vagyok?
Nekem az segít, ha elfelejtem bejelölni, hogy megpróbálok visszaemlékezni mit csináltam aznap, amikor megjött.
Vásárolni mentél (ha nem mindennap vásárolsz) stb.
Január végefelé gondolkodj.
A terhességet az utolsó mensi első napjától számolják. Így általában a megtermékenyítéskor már 2 hetes terhes vagy mikor pozi a teszt meg kb 4 hetes.
Kb január 26 körül lehetett az utolsó mensid. De persze függ attól kb hány naposak a ciklusaid
Ha tuti, hogy február 9-i együttlétből lett a pozi teszt, akkor onnan számolj vissza 14 napot és azt mondd be az orvosnak ciklus 1. napjának.
Persze mindemellett elmondhatod neki, hogy nem emlékszel pontosan, de a január 26-27 valószínű helytálló dátum lesz.
Az - azzal ez-ezzel
Ev-evvel? Av-avval?
Max a tanulatlanok használják igy meg a beszelni tanuló gyerekek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!