Péntekre nem várom. Szerintetek holnap reggel már mutatna valamit?
Figyelt kérdés
Predictor early tesztet vettem.Szerintetek ha holnap reggel megcsinálom, kéne lennie rajta valaminek,halványan?2020. febr. 25. 12:38
11/32 anonim 

válasza:

Nekem a nem várt előtt 4 nappal mutatta, úgyhogy nem lehetetlen.
Sok sikert 🙂
12/32 A kérdező kommentje:
Köszi!
Irok reggel! 😊
2020. febr. 25. 19:03
14/32 A kérdező kommentje:
Negatív lett.
De nem adjuk fel,új hónap, új remények. 🤗
2020. febr. 26. 06:34
15/32 anonim 

válasza:

De még nem is késik!!
Majd ha késik akkor tesztelj .
De írtam is.
Így még bármi lehet.
12 dpo-n vagy.
Ha pontosak a ciklusaid.
16/32 A kérdező kommentje:
Akkor még van esély hogy pozitív legyen?
2020. febr. 26. 08:44
18/32 anonim 

válasza:

Igen
Ezért is írtam,csak pénteken vagy szombatot tesztelj.
Majd írj.
19/32 anonim 

válasza:

Rengeteget olvastam a témában (magyar és külföldi fórumokon is), a predictor dpo11-12 legalább halványan mutat valamit, ha terhesség van és a dpo biztos. Magam bőrén is tapasztaltam, hogy dpo 11-3 körül negatív predictorból mindig menszi lett. Hiába írják sokan, hogy "tesztelj, ha késik", a predictor sajnos ilyenkor már nem hazudik. Abban a kivételes esetben hazudhat, ha Neked több nappal később volt ovud (tehát nem is dpo12, hanem mondjuk dpo8-9-nél jársz), erre néhány százalék esély van, tehát azt azért én sem írom, hogy esélytelen a dolog, de már csak halkan szabad reménykedni. Ha nem jön meg, természetesen tesztelj újra! Én azért drukkolok, de azért írtam le, mert tudom h milyen rossz ha hiú ábrándokba ringatják az embert ilyenkor. Én is ezekbe a kommentekbe kapaszkodtam, de aztán mindig nagyot csalódtam, amikor megjött.
20/32 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, hogy ez már nem lesz pozitív,sajnos :(
Peteérésem, 14.-15. körül volt. 28-29 napos a ciklusom.
Lehet túl korai volt a teszt? Hány nap a beágyazódás?
2020. febr. 26. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!