Szerintetek most babát várok? 22-re nem vártam és nem is jött, még ma sem, már a 31. napomon vagyok és négy napja 36.9-37 a reggeli hőm (alaphő 36.6) +cici duzzanat és bimbó érzékenység.
Figyelt kérdés
...az elöző hónapban 32 napra jött meg de ez furcsa mert 3 napot késett és nem szokott,előtte 30,29,28,29...tehát a ciklus.hu szerint átlagban 29 naposak a ciklusaim meddig várjak!2010. júl. 23. 22:34
1/8 anonim válasza:
Szia!
Csinálj tesztet és írd meg, hogy pozitív lett :)
3/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
4/8 anonim válasza:
Mikor tesztelsz?Drukkolok!Majd írd meg mi lett!
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!BOLDOGSÁG!!!Reggel csináltam egy tesztet de nem első pisiből és kitaláljátok hogy mi lett,egy nagy +!Köszönöm a drukkolást és remélem másnak is boldogságos lesz minden!Jövőhéten doki aztán majd felrakom az első uh képet ha akarjátok!
Mindenkinek nagyon drukkolok hogy mielőbb baba legyen,írjátok ám meg hogy mi van veletek!üdv és jó hétvégét!
2010. júl. 24. 12:31
6/8 anonim válasza:
Gratulálok és sok boldogságot.Vigyázz magadra.Üdv:Marcsi
7/8 anonim válasza:
Gratulálok,jó egészséget!
Vigyázz Magatokra!
8/8 anonim válasza:
Jaj, de jóóó :)
Nagyon-nagyon örülök!
A lehető legjobbakat kívánom Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!