Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség esetén magasabb a...

Terhesség esetén magasabb a testhőmérséklet?

Figyelt kérdés
Nem reggel hanem napközben mérem néha, nem minden nap. De tegnap meg pár nappal ezelőtt 36.8 volt. Most az előbb meg 36.4 Holnapra nem várom. Ez most akkor azt jelenti, hogy nem jött össze a baba és meg fog jönni? Tudom hogy reggel kéne mérni, de éjszaka dolgozok.
2020. febr. 20. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem minden esetben,átlagban igen,de kivétel mindig van..pl én! :-)
2020. febr. 20. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem reggel kell mérned, hanem az ébredési hőmérsékleted értékét kell megfigyelned🙂 Mindegy mikorra esik a nap folyamán, csak pár óra alvás kell előtte és azonnal meg kell mérni még az ágyban, se mosdó semmi, ébredés után ez legyen az első!

Napközben ingadozó, ne töltsd vele így feleslegesen az idődet.

2020. febr. 20. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hamarosan úgyis kiderül van-e baba 🤞😀
2020. febr. 20. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Őőő... visszavonom a kérdést! Az előbb újra megmértem 37.2 😄 ebből így tényleg nem lehet semmit látni
2020. febr. 20. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj de amit csinálsz az hülyeség és bedilizteted magad!

Ennek csak és kizárólag akkor van értelme ha az ÉBREDÉSI hőt méred minden nap kB azonos időben! És azt is úgy hogy melletted van a hőmérő és az az első mozdulat hogy eloveszed de úgy hogy nem kelsz ki az ágyból!!

És igen nekem pl ma jött meg és az elmúlt néhány napban 37.0 rol esett fokozatosan egészen 36.5 re.

Fejezd be ezt a marhaságot szerintem...

Egyébként meg az internet korába élünk emberek!!!! 🤦‍♀️

2020. febr. 20. 19:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem haragszom 😄 köszi a választ!
2020. febr. 20. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg hogy magas e. Van akinek csak 36.6 van akinek 37.2.

Az a fontos hogy vissza esik e. De az előttem szóló jól írta, így nem kapsz hiteles görbét sajnos, ahogy te csinálod

2020. febr. 20. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Igen. A progeszteron hormon miatt, az táplálja a terhességet/babát kb a 12.hetig

Az a normális, ha magas a hó.

2020. febr. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!