Teszt kérdés. Ti is láttok rajta valamit?
Tudom unalmas már, sok kérdés van, de rápillantanátok, láttok halvány második csíkot vagy sem?
Másik kérdésénél belinkelte ezt a saját kérdését és ott is valahol írta is, hogy pár hónapja mintha mindig pozik lennének. Olvasunk, mert őrültek vagyunk nap mint nap és egyértelmű, hogy szegényke, minden hónapban reménykeltő extra halvány teszteket csinál idő előtt. Ez nem bántás, csak figyelmesek vagyunk, én személy szerint egyre jobban drukkolok neki, mellékesen nem is tagadta, hogy kiteszi a kérdéseit.
Egyébként kedves kérdező: eszembe jutott, hogy mivel olyan nagyon hamar tesztelsz, még az is lehet, hogy magas az lh-d és azt mutatja mindig ilyen extra halványan nálad a hcg teszt. Mert ez furán gyanús, hogy minden hónapban extra halvány hcg tesztjeid vannak.
Az lh-ra tenyleg reagálthat a hcg teszt! Meg is mutatom nekem mit művelt. Ez a ket teszt januar 21en keszult a felso lh teszt az also pedig hcg (ezt kovetoen lettem most terhes, igy tuti hogy csak az lhra reagalt mert masnap a hcg negativ lett majd legkozelebb 9 nap mulva lett ismet pozitiv de az mar a babat jelezte) [link]
A kepen nem latszik de a hcg teszten gyonyoru rozsaszin masodik csik jott ki raadasul idon belul. Szoval teljesen lehetseges hogy a hasonlo halvany tesztek nem terhesseget csak magas lh szintet jeleznek
Azta, utolsó, ez durva.
Annyival soha nem tesztelek előbb, hogy lhra reagáljon.
De ez nagyon érdekes..
Most szerintem ez csak a reagens helye, amit látok a teszteken. Az előző 2 tuti kémiai volt, most nem hiszem, hogy bármi van.
Amíg nem jön meg van remény, bár már görcsölök naponta többször is (mensi előtt nem szoktam, elég fura)
Többieknek köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!