Kinek mikor sikerült teherbe esni egy spontán vetélés után?
Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 22:25
1/16 anonim válasza:
Nekem közel 1 évvel utána. Lelkileg nem voltam még kész szerintem, nehezen dolgoztam fel, magamat is okoltam a történések miatt.
3/16 anonim válasza:
Nekem a 3.honapban utána, de úgy hogy az első kettoben nem igazán volt szex, annyira magam alatt voltam. 10 hetes baba ment el akkor.
4/16 anonim válasza:
Én középidőben vetéltem el (21. hét). Rá 8 hónapra fogant meg a kislányom úgy, hogy ebből 2 hónap volt mire egyáltalán megjött a menses-em, majd volt egy méhen végzett műtétem, ami után 3 ciklust kellett megvárni.
5/16 anonim válasza:
6 hónapra rá fogant meg(már 2 éves fiú) , előtte missed ab-om volt 9 hetesen.
6/16 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Én is így voltam vele. Magamat okoltam ☹️ De mostmár próbálom másképp felfogni, meg párom is segít ebben.
Köszönöm szépen a válaszokat 😊
2020. febr. 18. 23:34
7/16 anonim válasza:
Ikrekkel volt missed abom, rá 2 évre lettem terhes. Ma már 2 és fél éves a csodababánk.
8/16 anonim válasza:
7+4 hetesen vetéltem el. Nem kellett műteni.
8hónap múlva lettem ismét terhes. Ikreket várok 😊
9/16 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, én is hibáztatom. Magam. 4 hónapja volt vetélésem, bár az idő sokat segít az elfogadásban, de még mindig nem állok készen arra, hogy újra belevágjunk. Egyébként fizikailag elég hamar zöld utat kaptunk, plusz hamar is sikerült teherbe esnem.
10/16 anonim válasza:
Nekem ahogy kiürültem kb azonnal megfogant mensi nélkül újra. Minden rendben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!