Épp próbálkozunk a baboval 14. en volt p. é. Természetesen megtettünk mindent a lőtte is akkor is utána is az úgy érdekében ma pedig mell feszülésem van illetve alhasi erős feszules nem görcsol csak nagyon feszít?
Én szerdán teszteltem szinten negatív :(
A vérzésem meg most is olyan fura ... 11eves korom óta menstruálok ilyen meg sosem volt annyit ér a tampon mint ha nejlon szatyorral próbálnék felmosni . Elnézést a rossz hasonlatert de egyszerűen alig tudja felszívni világos is és annyira szagtalan én nem tudom ,
Próbálom végiggondolni mi volt más ebben a hónapban mint máskor ami ezt kiválthatja .
A próféta szóljon belőled :) én lennék a legboldogabb ha pár nap múlva mégis baba lenne :) 🥰
Sosem szabad feladni ! Nagyon jól jön ilyenkor néhány pozitív megerősítés Szabó Péter és társaitól ..
Én már most izgulok ebben a hónapban mi lesz :) holnap a cikluson 10.napja tehát mi már lassan belevágunk ;) kitartás !! Addig is gondolj arra hogy neked egyszer már megadatott , és hamarosan újra átélheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!