Lehet fájdalmas a beágyazódás folyamata?
Pár napja enyhén fáj az alhasam, méh-petefészek. Jóval enyhébb mint egy megjön érzés de jó pár napja tart és elég sűrűn érzem.
Pénteken tesztelek.
Szia.
Simán lehet hogy a beágyazódást érzed. Valaki ugyanúgy érzékeny erre mint ahogyan az ovulációt is sokan megérzik.
Én is éreztem. Kicsit kellemetlen érzés volt az alhasamban,de semmiképp sem fájdalmas.
Ha tesztelsz akkor 10-essel és reggeli vizeletből. Az biztosat mutat.
Előfordulhat, de bármi egyéb is lehet.
Én pl. megérzem az ovulációt, de sosem éreztem még beágyazódást (3 terhesség), igaz nem is kerestem görcsösen magamon a tüneteket.
Nekem az elsonel rendes menstruacios gorcsok voltak. Talan kevesbe osszefugho mint mielott megjon de surubben, ejjelre vettem is be gyogyszert plusz tettem a hasamra melegito parnat(!). Csoda hogy megmaradt... 6 nap kesesnel azert csinaltam egy tesztet😂 de biztos voltam benne hogy csak meg fog jonni😅 erre eros pozitiv lett amire azt gondoltam hogy ciszta😂.
3.nal nem volt mensi gorcs annyira, nala a mehben 1 pontban ereztem valamit es gyanus lett😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!