Ovulációs napot megelőző estén együttlét?
Figyelt kérdés
Ma van, ha minden igaz az ovum. Ma nem fogunk tudni együtt lenni, viszont tegnap késő éjjel igen. Mekkora esély van így vajon a babára?2020. febr. 17. 10:22
1/7 anonim 

válasza:

Remek esely, mert a nok tobbsegenek hajnalban van ovuja, tehat Ti keso ejjel voltatok egyutt, a petesejted pedig hajnalban szabadult ki. Feluton reméljük pont talalkoznak a kisfickok a petesejttel. 🙂
2/7 anonim 

válasza:

Nagy az esélye hogy teherbe ess,mivel a spermák 2-3 napot is életben maradnak a petevezetékben. Szóval drukkolunk :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Igazából ez még csak a második hónap, elsőre teljesen megvoltam őrülve, majnem minden nap ovuteszteztem. Most a saját testemre hagyatkoztam meg egy kis naptárra. Bízom benne, hogy sikerül/ sikerült :)
2020. febr. 17. 15:22
4/7 anonim 

válasza:

Azt mondják akkor sikerül ha nem görcsölsz rá nagyon :)
Nekem is így jött össze. Az első hónapban. Mondjuk én eleve nem foglalkoztam vele,szóval eléggé csodálkoztam hogy elsőre sikerült,ráadásul úgy hogy az ovum környéki héten csak kétszer voltunk együtt. Most vagyok a 6. hétben :)
5/7 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon gratulálok 😊
2020. febr. 17. 19:54
6/7 anonim 

válasza:

Köszönöm szépen :)
Kívánom hogy hamarosan te is elmondhasd ezt magadról ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nincs menzesz, tegnapi x-epil teszt negatív
2020. febr. 28. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!