Pcos-m van, clostilt írt a doki. De a hormonjaim rendben vannak, csak az uh-n látni a kis cisztákat. Így mennyit várhatok a clostiltól?
Nem lehet tudni kinek mi lesz a hatás, nekem 2,5év Pcos-ság után a 2. closty-s hónapban baba lett.
Remélem neked is hamar sikerül, de nagyon figyelj a peteérésre, nekem ehhez ovuteszt is kellett, mivel a PCOs folyamán nem biztos a félidős pé, bárnálam a closty 29 napos ciklust csinált és a következő ciklusban pont a 12-15 nap közt volt pé.
Ezt mi ki is használtuk.
Sok sikert!
Üdv 36 hetes kismami
Szia! Már kérdeztem, hogy normális hormonnal hogy lehetsz PCO-s. Na a helyzet a következő: nekem is ez van. Hormonok rendben, de ott a pco. A doki úgy magyarázta, hogy peteérés van, de nem olyan minőségű a petesejt, hogy alkalmas legyen bármire is. Merckformint kaptam, mert nagyon magas az inzulinom.
Nálad van változás, hogy szeded a closty-t?
Szia!
Sikerült azóta a baba? Csak azért kérdezem, mert én is PCO-s vagyok, s nekem is rendben vannak a hormonjaim, s a következő ciklusban kezdem el szedni a clostyt. Csak kíváncsi vagyok, hogy másnak segített-e ilyen esetben!
Köszönöm!
Jajj, nagyon GRATULÁLOK!
Olyan jó ilyet hallani ... :):):):):)
Sok boldogságot, s örömteli babavárást!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!