Január 26án volt utoljára menszim es ilysen 2-3 havonta van akkor honnan tudjam mikor van ovum?
Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 17:58
1/9 anonim válasza:
Mondjuk ha nincs normális ciklusod és gyereket szeretnél, nem árt megkeresni egy szakembert
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezt magamtól is tudom de nem ez volt a kérdés.
2020. febr. 16. 18:01
3/9 anonim válasza:
Sehonnan. Sőt, ha 2-3 havonta menstruálsz, azt is el tudom képzelni, hogy egyáltalán nincs ovulációd. Vagy legalábbis elég gáz a ciklusod, az már tuti. Ha gyereket akarsz, akkor itt nem várni kell a csodára, hanem orvoshoz fordulni.
4/9 anonim válasza:
Elképzelhető,h nincs ovud egyáltalán.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok kistesót a fiamnak csak a férjemmel nem védekeztünk és érdekelt.Köszönöm a válaszokat.
2020. febr. 16. 18:45
6/9 anonim válasza:
Ez igazi hazárdírozás így. A peteérés mindig megelőzi a menstruációt, így bármikor teherbe eshetsz megint.
7/9 anonim válasza:
A jóisten se tudja így, neked mikor van ovud.
8/9 anonim válasza:
Azért ha nem is akarsz gyereket, ez így baromira nem egészséges, ha ilyen ritkán van mesnid. Csak nem ártana egy vizsgálat. Vesznek vért és kész, ki lehet bírni. Meg ha féléve nem volt citológia nézve, akkor megcsinálja azt is gondolom. Ártani nem fog, ennyit tegyél meg magadért szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!