Intenzív pms tünetek, peginkább derékfájás,5 nap késés. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Csupán tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem jóslatokat várok, abból eléggé kinőttem. Tesztelni még nem merek, mert bár 28 naposak a ciklusaim, nagyon ritkán kitolódik 33 napra. Ez az első eset, hogy jókor voltunk együtt, akár baba is lehetne, viszont elég erős pms tüneteim vannak, és a derekam szét akar szakadni. Mellem is érzékenyebb az ilyenkor megszokottnál, viszont amíg benne van a pakliban hogy megjön, nem szeretném pofára ejteni magam egy esetleges negatív teszttel. Tisztában vagyok vele hogy lehetett később ovum, bár azt is mindíg a 15. napon érzem, ezt a ciklust kivéve. Nem fárasztani szeretnék, csak kíváncsi vagyok 😊2020. febr. 16. 11:22
1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést a kérdésben szereplő elírásért!
2020. febr. 16. 11:23
2/12 anonim válasza:
Igazából elképzelhetető hogy terhes legyél, én a helyedbe csinálnék tesztet. Az semmivel sem jobb hogy várakozol. Előbb utóbb kiderül, de jó ha az elején kiderül a terhesség, mert ha arról van szó és nem tudsz róla ne hogy valami probléma legyen. Ezt már egy 25ös tesznek is ki kellene mutatni úgyhogy hajrá!!
3/12 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, köszönöm!
2020. febr. 16. 12:01
4/12 anonim válasza:
A tünetek néha olyanok mint amikor megjön a menstruáció. Lehetsz terhes persze.
De igazából a luteális fázis mindig ugyan annyi nap. A 28 napos ciklusban és a 33 naposban is. Nekem mindig 13 nap. :)
Tesztelj bátran. Szurkolok
5/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan tesztelhetsz, legalabb bizonyossagot szerzel es nem kell talalgatnod.
6/12 anonim válasza:
Igen, nekem teljesen olyan érzésem volt tesztelés előtt, mint amikor meg szokott jönni. Szóval lehetséges. Szerintem is csinálj tesztet.
7/12 anonim válasza:
Igen, csalódás, ha a teszt negatív, de szerintem jobb tudni. Ha megvannak a tünetek, de nem jött meg, szerintem érdemes tesztelni.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos negatív lett, tegnap meg is érkezett a menzeszem, majdnem 1 hét késéssel 🙄 pedig lehetett volna baba mert innen visszaszámolva 14 napot is együtt voltunk jókor. Majd talán legközelebb 😔
2020. febr. 18. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!