Lehet terhes a barátnőm?
Előre kérlek benneteket, hogy hanyagoljátok a megvető és kioktató felelőtlen tinik kommenteket. Szóval 6napja lefeküdtünk. Minden rendben volt mindennel. Óvszert használtunk amit előtte és utánna is ellenőriztünk. Az aktus előtt hozzáértem úgy, hogy nem volt rajtam gumi, és tudom, előváladék... Tudom... De nagyon figyeltünk rá. Semmi baj nem történt. Most viszont napi többször is hányingere van. Ezen kívül még nem mutatkozott más tünet de aggódunk. Holnap persze elmegyünk és a terhességi teszt lesz az első amit veszünk. De ha mégis megtörtént a baj akkor mit tudunk csinálni? A 72ora eléggé eltelt... Ilyenkor már csak az abortusz van? És persze a szülőket is ki kéne hagyni valahogy a dologból
Nagyon aggódom. A válaszokat előre is köszönöm!

Mikor kellene megjönnie a havijának? A dátum környékén kéne tesztelnetek, előtte nem nagyon mutatja ki, ha terhes.
Szerintem kicsi az esély rá, h. az. Szex után, 2-3 nap is lehet mire összetalálkozhat a sperma a petével, ezután 7-10 nap mire a petesejt beágyazódhat, csak kb. ezutántól jöhetnek esetleg terhességi tünetek, de ez se mindenkinek van így.

1 akik szexelnek azok általában hozzáérnek a másik nemi szervéhez, ettől még nem lesz senki terhes
2 ha valaki terhes, kimarad a menstruációja, majd eltelik még 2 hét és utána lesz hányingere (ha egyáltalán lesz), nem 6 nap múlva. Ilyen korán semmilyen tünet nincsen
3 söt, ilyenkor még a terhességi teszt se mutat ki semmit, csak aktus után 14 nappal.
Igen, ilyenkor már csak az abortusz van és kiskoruaknál a szülő is kell hozzá, de amúgy nem terhes senki a ti esetetekben.

1. 6 nappal az aktus után még nem lesznek terhessegi tunetei. HA terhes is lenne, most nem attol van hanyingere.
2. A terhessegi teszt sem fog semmit mutatni, majd akkor teszteljen, ha már aznap meg kéne jonnie, vagy ha késik neki.
3. A hozzáértél gumi nelkul pontosan mit jelent? Behatoltal, vagy csak jatszottal a puncijával a farkaddal? HA behatoltal, akkor elvileg az elovaladektol lehet terhes /az elovaladekot egyebkent nem erzed, szoval hiaba figyelsz ra nagyon/.
4. Azt is jo lenne tudni, a ciklus hanyadik napjan fekudtetek le egymassal. Persze nem kell hogy pontosan a ciklus kozepen legyen peteerese, de azert eselylatolgatasban segit kicsit.
5. Ha veletlenul terhes lenne /amiket irtal, abbol nem tul valoszinu/, akkor igen, marad az abortusz, ha nem akarjatok megtartani. Ha meg nincs 18 eves, feltetlenul kell hozza a szulei beleegyezese.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!