Ezek lehetnek terhességi jelek? Csináljak még tesztet?
3 napja teszteltem, az nekem halvány pozitívnak tűnt. Ezért ma reggel még egyet csináltam és pechemre hibás volt a teszt....
Csináljak még egyet?
Amit észrevettem magamon: melleim megnőttek, rohamosan hízok de semmilyen kaját nem kívánok. Néhány étel szagától rosszul vagyok....

Sehol nem írtam hol tartok...
2 héttel ezelőtt véreztem de csak 2 napig... furcsálltam és észre is vettem ezeket a jeleket ezért teszteltem.

"Rohamosan hízok"
Ez a víz visszatartás miatt is lehet ami a pms jele is lehet!
Miket eszel?
Viszont azt nem írtad hogx mikor volt meg az utolsó mensesed?

Ha a 2 héttel ezelőtti vérzés nem menstruáció lett volna, hanem esetleg terhesség alatti vérzés, akkor a 3 nappal ezelőtti teszt nem halvány pozi lett volna. Így a 2 héttel ezelőtti vérzés mensinek számít, tehát most kb. ovulálsz. A halvány pozi teszt lehet h keresztreakció volt az LH-ra.
A tüneteid mögött más ok van vagy pszichés jellegűek.
Drukkolok a jövőt illetően!

Igen, valószínű terhes vagy.
Vegyél másik tesztet.
Majd írd meg.
Mondjuk a hízás az elég fura lenne ennyi idősen.

Bennem ugyan semmi rosszindulat nem volt, a tényeket írtam le a kiírt kérdés alapján a kérdezőnek. Persze hitegetni lehet, ha valakinek ez esik jól.
Nyilván ha a kérdező úgy érzi, úgyis fog még tesztet csinálni, ez nem rajtunk fog múlni, azokon, akik tényeket közlünk. Ha 2 hete nem menszije lett volna, akkor most már erős 2 csíkos teszteket kéne produkálnia. Ez nem nagy matek azért na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!