Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes tesztelni?

Mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

Elkezdtük a baba projektet közepes teherbeesesnel és nagy

esély teherbeesesnel is.

Február 26an kellene hogy megjöjjön ha késik csak akkor teszteljek vagy már jovoheten teszteljek?

Milyen tesztel teszteljek?

2020. febr. 11. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szeretnél hamarabb tesztelni, akkor két nappal nem várt előtt annyira már nem butaság, de tudni kell, hogy nagyon sokszor indul el valami, ami mensivel távozik, és nem várt előtt a teszt azt is mutatja. Nekem pl hamar lett pozi tesztem terhesen is meg kémiai terhességnél is. Ha eltudod fogadni, hogy halvány teszt ellenére mensi lesz, akkor tesztelhetsz korábban. Egyébként nem várt napján, vagy másnap már majdnem biztosat mutat a teszt.

Sok sikert!

2020. febr. 11. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:
1x volt nagyteherbe esesnel közösülésünk.
2020. febr. 11. 17:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor tesztelj, amikor meg kéne jönnie. Esetleg előtte egy-két nappal. De jóval korábban nem érdemes. A beágyazódáshoz is kell idő, meg hogy a vizeletben megjelenjen.

Én rossmannos facelle tesztet vettem, simán kimutatta, amikor nem jött meg. Szóval nem fontos a legdrágábbat venni, szerintem.

2020. febr. 11. 17:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Hm :( jó akkor megvarnom kell sokat.

Francnak van még akkor 3napos tesztek..

2020. febr. 11. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha február 26-án kellene megjönnie, akkor nem kb. most van az ovulációd? Vagy neked nagyon hosszú a luteális szakaszod? Figyelted az ovut teszttel/hőmérőzéssel/UH-s követéssel?
2020. febr. 11. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
A 3 napos teszt az a beágyazódás után 3 nappal mutatja ki. (beágyazódás 7-10 nap) Nyilván amíg nincs beágyazódás addig nincs mit vizsgálni.
2020. febr. 11. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Neked még csak most kellene ovulálnod, nem? Egyáltalán hova sietsz a teszteléssel? Hol van meg 26.-a?
2020. febr. 11. 21:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Mar volt ovulacióm naptár jobban tudja mint te.

4tol 10ig.

2020. febr. 11. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
2020. febr. 11. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Én csak kérdeztem... bocs.
2020. febr. 11. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!