A pharmatex kup megzavarhatja a menstruaciot?
Figyelt kérdés
31 napja nem jon meg, en tussfurdovel megmosakszok mindig elotte, de eddig sose volt gond.
Veszek tesztet ma csak kicsit felek.
Ha a teszt pozitív a nogyogyasz tud olyan gyogyszert adni ami elveteti a babát?
2020. febr. 10. 07:50
11/16 anonim válasza:
Mar csinalhatod is a tesztet, bármilyen gagyit akar. Aztan jöhet infoban a fejlemeny.
12/16 anonim válasza:
Gyógyszerész mondta,hogy ha nem hat a pharmatex,az azért van,mert nem tartják be pontosan a használati utasítást.
Azért is hiszem el,mert mi is azzal védekeztünk. Amint abbahagytuk, terhes is lettem. Második terhességnél szintén ugyanez, majd egy évig használtam a kúpot és mikor abbahagytam,megint hamar teherbe estem. Csak el kellene figyelmesen olvasni a tájekoztatót és betartani,amit ír. Nyilván 100%-os védekezés nincs. A gumi sem és a tabletta sem. De nem ítéljük el a pharmatexet..jó az ha jól használják.
13/16 anonim válasza:
A pharmatex annak jó, akinél nem gond, ha becsúszik a gyerek.
14/16 A kérdező kommentje:
Negativ lett 😊
2020. febr. 10. 18:25
15/16 anonim válasza:
A Pharmatex rosszabb, mint a megszakitas...
16/16 anonim válasza:
Akkor menj el dokihoz, mert nem normális ha ennyi ideig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!