Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mesterséges megtermékenyítés....

Mesterséges megtermékenyítés. Gyereket egyedül?

Figyelt kérdés

Aki egyedül vagy leszbikusként így vállalt gyereket, az mesélne?

Hol?

Mennyibe került?

Hogy lehetett donort választani?

Milyen volt a beavatkozás?

Hány éves volt?

Mennyi idő volt a teherbeesés?

2020. febr. 9. 19:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10, az ugye, fel sem merült benned, hogy mivel még csak gondolkozom rajta, nem szeretnék erről az orvosommal még beszélni?

Saját tapasztalatok érdekelnének...

De egyelőre csak privát üzeneteket kapok pasiktól, nőktől meg azt, hogy kûrva vagyok

2020. febr. 10. 18:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Még egyetlen választ sem sikerült adnod sem neked, sem a többieknek a feltett kérdéseimre.

Továbbra is személyes tapasztalatok érdekelnének.

2020. febr. 10. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem fogsz itt erre választ kapni. A te eseted elég egyedi. Nincs sok leszbikus se alapból, donorral sem sokan vállalják az inszemet, ha igen ott is párban (ha a férfinek valami olyan baja van), pláne magánklinikán (azért leginkább tb alapon szokták intézni).

Sajnos ezt tényleg magánintézményben kell megkérdezned.

Sok sikert! :)

2020. febr. 11. 06:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De felmerült, hiszen erről szól a kérdésed. Én petesejtet szerettem volna adományozni, de miután beszéltem a megfelelő szakemberrel lemondtam róla.
2020. febr. 11. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as válaszadó vagyok. Annyira ritka az ilyen eset, hogy nagyon kevés az esélye, hogy találsz valakit személyes tapasztalattal, aki ráadásul éppen most olvassa a

GYK teherbeesés rovatát. Mivel még kulcsszavak sincsenek, ha valaki figyeli mondjuk az inszemináció vagy leszbikus témát, az is csak véletlen fut bele a kérdésedbe.

Nyugodtan beszélj erről egy orvossal. Elhiszem, hogy kényelmetlen téma, de az orvos nem fog elítélni, és köti az orvosi titoktartás is. Főleg egy magánklinikán ügyelnek erre, hiszen hamar híre menne, ha valamelyik orvos nem megbízható.

Ha az tart vissza, hogy mit szólnának, hogy csak érdeklődsz, pedig még nincs tervben, hogy tényleg bele is fogsz a dologba, amiatt sem kell aggódnod. A meddő párok se ugornak rögtön fejest a kezelésbe, először érdeklődnek a lehetőségeikről és a kezelések menetéről, költségeiről. Szóval teljesen megszokott, hogy valaki csak tanácsadásra kér időpontot.

Ha ennek ellenére is inkább anonim tanácsadás érdekel, arra legjobb egy "orvos válaszol" oldal. Pár száz forintot simán megér. Talán annyi előnye is van, hogy az orvosnak sem kell kapásból válaszolnia, hanem hagy időt, hogy utánanézzen a legújabb törvényi szabályozásnak az egyedülálló nők lehetőségeit illetően.

2020. febr. 12. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!