3 honapja pozitiv teszt de végig megjött! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kb Novemberben csináltam tesztet pozitiv lesz és két hetet késett,aztán megjött és azt mondtam tuti rossz volt a teszt ,aztán minden hónapban csináltam ahol mindig csak halvány csíkok lettek ! Most magzat mozgást érzek a köldököm alatt .van egy 3 eves kisfiam ! Mi a véleményetek?2020. febr. 9. 18:49
21/28 anonim válasza:
Kedves kérdező,
Sajnálom hogy ilyen a rendszer, ti hol éltek?
Mi Svédországba, itt se jobb a helyzet, de itt legalább van ahova mehetsz ha te úgy gondolod hogy nagy gond van.
Nagyon várom a híreket és remelem minden rendben lesz!
22/28 A kérdező kommentje:
Feröer szigetek ! Nagyon szar a rendszer itt. Itt ha valaki elvetél vagy hasonló azt mondják nincs mit tegyenek ! 😰
2020. febr. 12. 00:19
23/28 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy egy vetélés nagyon kockázatos is lehet. Én pár hete veszítettem el a kisbabámat, de még az ellenségemnek se kívánom azt a fájdalmat. A vérzés nem akart elállni, így műszeresen kellett befejezni a terhességet. Illetve nekem B- a vércsoportom, kell az antiD.
24/28 anonim válasza:
Kerdezo de te se mentél el orvoshoz durván 2 hónapja! Akkor mért várod el hogy az orvos egyből fogadjon. Ha el is menne a baba akkor te is hibás vagy!
25/28 anonim válasza:
Én vagyok a svédországi, hat nem semmi lehet ilyen kinti helyen élni.
Megértem ha nincs sok lehetőséged.
Kérlek írd majd meg mit mond ma az orvos. Nagyon remelem hogy minden rendben van!
27/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes ennyit mondott !🙈 de annyit mondott ,hogy spontan vetélésem lehetett ! Mondtam neki , pozitivak voltak a tesztek azt mondta elofordulhat ,hogy ál negativak voltak
2020. febr. 19. 00:29
28/28 anonim válasza:
Sajanlom kedves kérdező,
AmennYiben örülnétek neki, remelem hamarosan össze jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!