Babára várók/vágyók! Esedékes valakinek jövő héten a tesztelés?
Mikor, milyen teszttel szeretnétek tesztelni?
Ovu tesztet használtatok a ciklus során? 😊
#3-as! Hiszen Ti is nagyon jókor voltatok együtt 😊 nem gondolnám, hogy egy 1 centis mióma ekkora akadály, bár megmondom őszintén nem értek hozzá. De drukkolok (mindenkinek is)! 🍀
Nem szeretem magam figyelgetni, mert már annyiszor megvezetett...(de persze ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni) eddig még nem jelentkeztek a pms tünetek, ill. ovu utántól mindig picit érzékeny a mellem, most semmi. Egyelőre rátolom az inozitol jótékony hatására 😊
😔 sajnálom!
Mennyire rövid?
Fuuuu... nagyon türelmetlen voltam/vagyok.
Ma vagyok 9.dpo-n, persze negatív lett a reggeli tesztem 😆 nem is tudom mit vártam. Igazából reménykedem, mert még nincsenek pms tüneteim, ilyenkor már legalább a cicim érzékenyebb, vagy kijön pár miteszer.
8 vagyok
11 nap volt most. Szerintem progi hiány lesz a ludas, kisfiamnal is volt ilyen probléma. Ebben a ciklusban extra e vitamint is szedek hátha elég lesz, mert doki a pozi tesztig nem akar adni progit. Nem annyira vészesen alacsony, de sajnos a méhnyálkahártya emiatt alig valami.
Azért drukkolok neked 🙂
Én is szedek e-vitamint pluszban, a foggátló elvékonyította a mnyh-mat, mondjuk már jóideje nem szedem, de így is csak 7-8mm vastag...
Inozitolt próbáltad esetleg? Nagyon sokat olvastam jótékony hatásáról, ebben a ciklusban ezt is szedtem a multivitamin mellé.
Igen teszteltem, megfeleztem egy facelle tesztet, 10 és 11.dpo-n használtam, negatív mindkettő.
Ma nem teszteltem, mostmár kivárok, bár pms tünetek még sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!