Mi a véleményetek erről a görbéről? Ebből lehet trifázisos, vagy ezt még korai megállapítani?
Tudom, hogy kevéske az adat, de csak most vettem digitális hőmérőt és csak mostantól mérem szájban. Eddig hónaljban mértem analóggal. Az így néz ki:
Ha elfogadsz egy tanácsot:térj vissza az analógra!A digitális egy kalap sz...r.De tényleg.
A másik dolog:hónaljban nem mérünk,csak testnyílásban,ez általában nyelv alatti mérést jelent.Van aki hüvelyben méri,de azt én sem csináltam annó.Nyelv alatt mérni egyből ébredés után az ágyban.Sosem csapott be engem!
A görbéd valóban édes kevés ahhoz,hogy erre bármit lehessen mondani,szerintem ezt a ciklusodat most már csináld így végig,ahogy eddig(digitálissal) aztán a következő ciklusodban használj analógot,nyelv alatt mérj az pontosabb lesz.
De az is lehet,hogy már nem lesz szükséged több hőmérőzésre,mert a ciklusod végén pozit tesztelsz:)
Üdv:30 hetes km.
Köszönöm a válaszaitokat.
Természetesen rögtön ébredés után mérem. Én is jobban preferálom az analógot, de nekem higanyos van, azt meg nem szíves veszem a számba. Mindenkinek van valami bogara. Úgyhogy még nem tudom, hogy majd mivel mérem ezentúl (remélem már nem kell mérni).
Szia!
Ha az előző ciklusodat amit belinkeltél valóban hónaljban mérted, akkor az a hő igencsak magas, mondhatni hőemelkedés. Mindig ilyen magas volt hónaljban is? Mert ha nem ez tényleg babagyanús :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!